Global Podd 27. Ett litet sorgset land


Kväll i Maputo. Foto: David Isaksson

Dröm dig bort bland krokodiler, bushcats och spelgalna kineser. Njut av indisk lutfisk och grillade sardiner. 

Det gick inte att få stopp på berättandet, så därför blev avsnitt 27 en specialpodd om den lusofona världen. Följ med Henrik Brandao Jönsson på en annorlunda resa jorden runt – från Brasilien till Östtimor via hippiestränderna i Goa.

Medverkande:
Henrik Brandao Jönsson, aktuell med boken ”Där solen aldrig går ner – hur världens mest sorgsna land gjorde världen syndigare”.

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

Du kan också lyssna på Spotify

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.