Samtalet måste fortsätta ! Ny podd och ny webb om globala frågor


Vi är alla – oavsett var i världen vi befinner oss och hur vi lever – drabbade av coronaepidemin. Men världen står inte stilla bara för att vi inte kan resa eller träffas. Tvärtom så behöver samtalet om de globala frågorna fortsätta – och fördjupas.  

Global Bar är sedan mer än tjugo år tillbaka en arena för samtal kring globala frågor. När det fysiska mötet nu måste begränsas tar vi Global Bar ett steg vidare. Vi bygger ut vår webb med analyser och aktuella artiklar, vi startar Global Podd och vi planerar onlinesamtal – allt i Global Bars anda.  

Coronaepidemin är en unik situation som trots sitt allvarliga hot också öppnar möjligheter för eftertanke, reflektion – och för att diskutera nya lösningar på våra gemensamma problem. Vårt mål är att Global Bar i sin nya form ska fylla en del av detta.  

Följ med oss på resan, var med i samtalet om hur vi ska forma vår framtid! 

David Isaksson 

Grundare, Global Reporting och initiativtagare till Global Bar 

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.