Global Bar@Global Reporting: Ett snällare 2020? hur skapar vi förståelse i en alltmer polariserad värld?


Tonläget är högt, både i debatten och i den globala politiken. Att få sina egna åsikter bekräftade blir allt viktigare. För att synas, märkas och tränga igenom bruset gäller det att vara så aggressiv, dräpande och elak som det bara är möjligt. Belöningen kommer i form av likes och delningar på de sociala plattformarna.

Men vad händer när filterbubblan förvandlats till en bur och ingen annan än de redan troende lyssnar på det du vill säga?

Hur gör vi för att skapa samtal och förståelse i en allt mer polariserad värld?

Drömmen om ett snällare 2020 är temat för årets första Global Bar

Blir det ett snällare 2020? Snart kör vi!

Publicerat av Global Bar Torsdag 23 januari 2020

Du möter:

Stina Oscarson, dramatiker och fri skribent.

Jonas Mosskin, organisationspsykolog och skribent.

Anna Tibblin, Generalsekreterare We Effect.

Moderator: David Isaksson.

Språk: Svenska.

Datum: 23/1 2020.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

No Comment

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *