Global Bar@Business Sweden: Heja Krisen!


Klimatkris och finanskris. Brexit, Hongkong, Kina – och Iran! Världen saknar inte direkt utmaningar och tecknen på en annalkande kris är många. På sistone har det ibland känts som att de svarta svanarna varit fler än de vita.

Men behöver kriser alltid vara av ondo?

Kan en ökad krismedvetenhet sporra oss till nya och snabbare innovationer, till en omställning som kan bli både lönsam och hållbar? Leder mindre pengar i plånboken till en hållbarare värld? Kan krisen skapa nya och smartare jobb?

Välkommen till en global spaning om hur företag navigerar i en allt mer komplicerad global värld där kriserna står som spön i backen. Och vad kan passa bättre än att diskutera detta på självaste FN-dagen.

Vi pratar kris, panik, hållbarhet – och möjligheter!

Du möter:

Joakim Wernberg, forskningsledare med inriktning mot digitalisering och teknikutveckling på Entreprenörskapsforum

Sandra Frank, grundare av bostadsutvecklaren Arvet som utmanar byggindustrin med sina höghus i trä.

Lena Sellgren, chefsekonom Business Sweden

Moderator: David Isaksson, Global Reporting

Plats: Business Sweden

Datum: 24/10.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

No Comment

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.