Global Bar@Business Sweden: Heja Krisen!


Klimatkris och finanskris. Brexit, Hongkong, Kina – och Iran! Världen saknar inte direkt utmaningar och tecknen på en annalkande kris är många. På sistone har det ibland känts som att de svarta svanarna varit fler än de vita.

Men behöver kriser alltid vara av ondo?

Kan en ökad krismedvetenhet sporra oss till nya och snabbare innovationer, till en omställning som kan bli både lönsam och hållbar? Leder mindre pengar i plånboken till en hållbarare värld? Kan krisen skapa nya och smartare jobb?

Välkommen till en global spaning om hur företag navigerar i en allt mer komplicerad global värld där kriserna står som spön i backen. Och vad kan passa bättre än att diskutera detta på självaste FN-dagen.

Vi pratar kris, panik, hållbarhet – och möjligheter!

Behöver kriser alltid vara av ondo?Kan en ökad krismedvetenhet sporra oss till nya och snabbare innovationer, till en omställning som kan bli både lönsam och hållbar? Idag på Business Sweden pratar vi kris, panik, hållbarhet – och möjligheter!

Publicerat av Global Bar Torsdag 24 oktober 2019

Du möter:

Joakim Wernberg, forskningsledare med inriktning mot digitalisering och teknikutveckling på Entreprenörskapsforum

Sandra Frank, grundare av bostadsutvecklaren Arvet som utmanar byggindustrin med sina höghus i trä.

Lena Sellgren, chefsekonom Business Sweden

Moderator: David Isaksson, Global Reporting

Plats: Business Sweden

Datum: 24/10.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.