Samtalet måste fortsätta ! Ny podd och ny webb om globala frågor


Vi är alla – oavsett var i världen vi befinner oss och hur vi lever – drabbade av coronaepidemin. Men världen står inte stilla bara för att vi inte kan resa eller träffas. Tvärtom så behöver samtalet om de globala frågorna fortsätta – och fördjupas.  

Global Bar är sedan mer än tjugo år tillbaka en arena för samtal kring globala frågor. När det fysiska mötet nu måste begränsas tar vi Global Bar ett steg vidare. Vi bygger ut vår webb med analyser och aktuella artiklar, vi startar Global Podd och vi planerar onlinesamtal – allt i Global Bars anda.  

Coronaepidemin är en unik situation som trots sitt allvarliga hot också öppnar möjligheter för eftertanke, reflektion – och för att diskutera nya lösningar på våra gemensamma problem. Vårt mål är att Global Bar i sin nya form ska fylla en del av detta.  

Följ med oss på resan, var med i samtalet om hur vi ska forma vår framtid! 

David Isaksson 

Grundare, Global Reporting och initiativtagare till Global Bar 

Previous Biståndet ställer om för att möta corona-epidemin
Next Corona katastrof för instängda Gazabor