Välkomna till Global Festival 19–23/8!


Den 19 augusti drar vi igång årets upplaga av Global Festival! Det blir en vecka med samtal, diskussioner och mingel i samarbete med organisationer, förlag och andra med ett globalt engagemang. Våra första partners är klara. Har du tips på frågor vi borde diskutera eller vill du vara partner? Hör av dig!

Under fem dagar i augusti (19-23/8) anordnar vi kvällsdiskussioner, frukostmöten och lunchsamtal. Vi kommer att bjuda in författare med aktuella böcker kring globala frågor liksom forskare, debattörer och andra. Förutom detta blir det mingel och nätverkande.

Flera olika teman

Ukraina, Ryssland, Sverigebilden, framtiden för internationell humanitär rätt och vi ska hantera den stora mängden plast i världens utvecklingsländer. Det är bara några av de teman vi har på gång. Vi kommer att ordna program efter olika teman under dagarna.

Författare pratar om aktuella böcker

Förr årets författarsamtal var en stor succé. som vi följer upp även i år. Global Festival äger rum på Studio SN7 på Stora Nygatan 7 i Gamla Stan i Stockholm som är del av Gamla Stans bokhandel och under veckan sker flera samtal med författare om deras böcker. 

Partner bidrar med idéer och kunskap

Global Festival anordnas i samarbete med Läkare Utan Gränser, Palmecentret, Läkarmissionen, Uppsala Health Summit och Studio SN7. Fler partner tillkommer. Vill din organisation också bli partner? Hör av dig så skickar vi mer information.

Vill du veta mer? Vill din organisation, myndighet eller företag bli partner med Global Festival? Hör av dig till oss på info@globalbar.se

Här kan du läsa allt om förra årets Global Festival

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.