Therése Lindgren ny styrelseledamot i Fair Action


Therése Lindgren är expert på sociala medier och influencers och en förkämpe för djurens rättigheter och hållbar utveckling. 2023 släppte hon boken ”Viktigt på riktigt” tillsammans med Naturskyddsföreningen om hållbar livsstil och blev samma år utnämnd till Årets Miljöhjälte av Världsnaturfonden.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.