Stort intresse för valet av FN:s chef


FN_kvinnor_puff

FN:s generalsekreterare António Guterres mandat löper ut 2026. Nu är vår röstning igång om vem som bör bli FN:s första kvinnliga generalsekreterare och den är redan en succé då många har lagt sin röst. Lägg din röst här.

Sedan lång tid tillbaka anser många att en kvinna bör ta över rodret på världsorganisationen. Vilken kvinna tycker du borde leda FN i framtiden? Kandidaterna valdes ut via samtal med diplomater, civilsamhället och FN-personal och genom en läsarundersökning där 2200 personer svarade. Delta i vår omröstning och skicka ditt svar senast 7 juni.

Redaktionen

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.