Magnus Hellgren ny chef för representationen i Genève


Magnus Hellgren är ny chef för Sveriges ständiga representation vid de internationella organisationerna i Genève. Han är idag chef för Mellanöstern- och Nordafrikaenheten i UD och har varit ambassadör i Tel Aviv och chef för UD:s enhet för nedrustning och icke-spridning. Han har också tjänstgjort vid ambassaderna i Köpenhamn, Paris och Damaskus samt vid den svenska representationen i Genève.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.