Fridolina Rolfö ny ambassadör för Plan International


Fotbollsspelaren Fridolina Rolfö är ny ambassadör för barnrättsorganisationen Plan International Sverige. Fridolina Rolfö är en av världens främsta fotbollsspelare, och en nyckelspelare i både det svenska landslaget och sitt klubblag FC Barcelona.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.