Wanja Kaufmann omvald som ordförande för Green Forum


Wanja Kaufmann, tidigare internationell sekreterare för Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdom, har valts om till ordförande för Green Forum, Miljöpartiets partianknutna insamlingsstiftelse – en av de åtta partianknutna organisationer som får stöd från Sida för att stötta systerpartier och demokratisk samhällsutveckling internationellt. 

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.