Ulrika Modéer ny generalsekreterare för svenska Röda Korset


Ulrika Modéer. Foto: UNDP.

Ulrika Modéer kommer närmast från en tjänst som assisterande generalsekreterare och chef för avdelningen för externa relationer och påverkansarbete inom UNDP, FN:s utvecklingsprogram. Hon har varit statssekreterare under dåvarande biståndsministern Isabella Lövin och har även arbetat på Diakonia.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.