Parul Sharma ny ordförande för UN Women Sverige


Människorättsjuristen och hållbarhetsexperten Parul Sharma har valts till ny ordförande för UN Women Sverige. Parul Sharma arbetar just nu som tillförordnad generalsekreterare på Institutet mot mutor och har lång erfarenhet av att stötta olika samhällssektorer i hållbarhetsfrågor. Hon utsågs 2022 till biståndsdebattens mäktigaste och har skrivit ett stort antal debattartiklar i Global Bar Magazine.

Redaktionen

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.