Johanna Teague ny ambassadör i Bolivia


Regeringen har utsett Johanna Teague till ambassadör i La Paz. Johanna Teague är idag ambassadör i Kigali. Hon har bland annat varit rådgivare åt biståndsministern. Hon har arbetat på Sida i Stockholm, tjänstgjort vid ambassaden i La Paz samt arbetat för FN:s befolkningsfond i La Paz.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.