Kajsa Åberg och Victoria Appelqvist i Zelmerlöw & Björkman Foundations styrelse


Kajsa Åberg och Victoria Appelqvist har valts in i Zelmerlöw & Björkman Foundations styrelse. Kajsa Åberg har varit verksamhetsansvarig på af Jochnick Foundation som fokuserar på kvinnor, barn och utbildning. Victoria Appelqvist har en lång bakgrund inom internationell marknadsföring och kommunikation från till exempel iZettle, Stadium och Tre.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.