Bli prenumerant och hjälp oss att bevaka biståndet!


Biståndet befinner sig i snabb förändring. Samtidigt har civilsamhällets och många andras möjligheter att informera och sprida kunskap kraftigt minskat. Global Bar Magazine är helt oberoende – och vi fortsätter att granska och bevaka biståndet. Men för att kunna fortsätta behöver vi ditt stöd. Vi behöver dig som prenumerant.

Det svenska utvecklingssamarbetet genomgår stora förändringar, något vi har skrivit mycket om. Nu förväntas en starkare koppling mellan bistånd och handel, något vi nyligen diskuterade på ett Global Bar-samtal.

Biståndet blir också alltmer ett inrikespolitiskt verktyg, vilket tydligt visades när Sverige valde att pausa utvecklingssamarbetet med Palestina.

Vi försöker följa allt detta och mycket mer i Global Bar Magazine. Vi publicerar dagligen nyheter från hela världen och granskar och skildrar biståndet. Men för att vi ska kunna fortsätta producera nyheter och analyser behöver vi ditt stöd. Vi behöver dig som prenumerant – och vi tror att du som arbetar med bistånd behöver följa vår rapportering. 

Om du bara har vårt gratis nyhetsbrev och vill läsa en intressant artikel som är låst så kan du enkelt swisha 49 kronor och så får du en hel månads läsning på köpet.

Om ni är en organisation, myndighet eller företag så kan ni beställa en grupp-prenumeration för 10 personer och få 50% rabatt på helårsprenumerationer. Vi hjälper er att registrera alla i gruppen. Klicka på Beställ grupp-prenumeration nedan och fyll i era uppgifter.

Enskild prenumeration kostar 49 kronor i månaden eller 499 per helår.

Om du vill stödja vårt arbete med en valfri donation så går det bra att swisha på 123 695 37 23. Tack på förhand!

Du kan också annonsera hos oss. Då når du närmare 30 000 läsare per månad som arbetar med globala frågor i organisationer och på myndigheter eller har ett stort intresse för globala frågor. En platsannons, en lansering av er nya rapport eller er berättelse i form av en native-annons når direkt till er målgrupp. Läs mer om annonser här.

Som prenumerant gör du det möjligt för oss att fortsätta bevaka, beskriva och granska utvecklingssamarbetet och andra globala frågor. Tack för att du stöttar och tror på oss!

David Isaksson
Chefredaktör, Global Bar Magazine

Här är några exempel på våra granskningar av biståndet. Tack vare er som prenumererar har de varit möjliga att göra.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.