Anna Block Mazoyer nytt Sudansändebud


Anna Block Mazoyer har utsetts till särskilt sändebud för Sudan och myndighetschef för Sveriges ambassad i Khartoum med placering i Stockholm. Anna Block Mazoyer är för närvarande gruppchef på Mellanöstern- och Nordafrikaenheten i UD. Hon har tidigare varit ambassadör i Tunis, direktör för Svenska institutet i Alexandria, biträdande protokollchef i UD. Hon har även tjänstgjort vid ambassaderna i bland annat i Rabat, Paris, Buenos Aires och Alger.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.