Nummer 15 av Development Sweden ute


Development Sweden

Development Sweden är Global Bar Magazines engelskspråkiga nyhetsbrev. I nummer 15 gör vi bland annat en genomgång av regeringens budget och vad den innebär för biståndet.

Gratisprenumeranter kan läsa en analys av regeringens nya inriktning för utvecklingssamarbetet. Om du vill läsa artikeln om den nya internationella biståndsbudgeten är du varmt välkommen att uppgradera till en betald prenumeration.

I andra artiklar uppmärksammar vi att regeringen ger Sida bakläxa i migrationsfrågan, att Sverige kan komma att ge pass till oppositionella från Belarus, avsaknaden av svenskt krisstöd till Libyen samt att exportgarantier ska stötta svenska företag i Ukraina. Och att en nedgång börjar synas i givande till insamlingsorganisationer.

Development Sweden ges ut var 14:e dag och målgruppen är personer som arbetar professionellt med utvecklingsfrågor. Priset är 200 Euro per år eller 20 Euro per månad. I redaktionen för Development Sweden ingår, förutom medarbetare på Global Bar Magazine, även Monika Gutestam Hustus som under många år arbetat för bland annat Rädda Barnen-rörelsen i Washington och som har stor kunskap om hur internationella organisationer fungerar.

Redaktionen

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.