Parul Sharma tf generalsekreterare för Institutet Mot Mutor


Parul Sharma har utsetts till tf generalsekreterare under Hayaat Ibrahims föräldraledighet med start den 25 augusti 2023. Parul är hållbarhetsexpert, människorättsjurist samt författare och kommer närmast från Academy for Human Rights in Business där hon innehaft rollen som VD. Under två års tid ledde Parul den svenska regeringens Agenda 2030-delegation.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.