Klas Molin ny expeditionschef i UD


Han leder för närvarande ett projekt för utveckling av Utrikesförvaltningens organisation och arbetssätt och har tidigare varit ambassadör i New Delhi och i Bangkok, samt tjänstgjort vid ambassaden i Washington och på FN-representationen i New York. Klas Molin har också varit bemanningschef, protokollchef och chef för UD:s enhet för Asien och Oceanien.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.