Susanne Lindberg Elmgren ny projektledare på Röda Korset


Sedan i våras leder Susanne Lindberg Elmgren leder ett projekt på Svenska Röda Korsets internationella avdelning för att förstärka påverkansarbetet (policy och humanitär diplomati). Hon har tidigare arbetat med handelspolitik och hållbart företagande som politisk sakkunnig på UD för Ann Linde när hon var handels- och EU-minister. Samt på samordningskansliet på Statsrådsberedningen som politiskt sakkunnig till Stefan Löfven och Magdalena Andersson med samordningsansvar för bland annat UD (tre ministrar).

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.