Mustafa ”Musse” Mohamed ny ambassadör för WaterAid


Mustafa ”Musse” Mohamed föddes i Somalia och växte upp i Lysekil på den svenska västkusten. Han har under mer än två decennier varit en framstående löpare både nationellt och internationellt. Hans resor till olika länder runt om i världen för att delta i idrottstävlingar har gett honom en större förståelse för hur brist på tillgång till rent vatten och näringsrik mat påverkar människors liv.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.