Margot Wallström ny ansvarig för återuppbyggnad av Ukraina


Margot Wallström och president Volodymyr Zelenskyjs stabschef ska vara några av de ansvariga med att leda arbetet med att återuppbygga Ukraina. Margot Wallström har bland annat varit utrikesminister och FN:s särskilda representant för sexuellt våld i konflikter.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.