Khazar Fatemi ny presskommunikatör på Amnesty Sverige


Med 15 års erfarenhet av utrikesjournalistik, med fokus på mänskliga rättigheter, har Khazar rapporterat från konfliktdrabbade länder som Afghanistan, Syrien, Irak, Mali och Myanmar. Khazar kommer senast från SVT men har även haft uppdrag för bland annat ZDF, BBC och The Huffington Post. Sedan 2010 har Khazar föreläst om yttrandefrihet, demokrati, mångfald och kulturarv. 2020 fick hon även Svenska Unescopriset för sitt arbete kring kulturarv, identitet och tillhörighet och för arbetet med SVT serien ”Kultur i farozonen”. 

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.