Jean-Pierre Zeito digital kommunikatör på Swedwatch


Jean-Pierre Zeito har lång erfarenhet av arbete med film, foto och digitala medier, och han har tidigare arbetat med reklambyråer och produktionsbolag. Han har studerat film och bildkonst i USA på California State University, Northridge och digitala medier på Hyper Island i Stockholm. Han kommer närmast från en tjänst som digital kommunikatör hos Miljöpartiet i Sveriges riksdag.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.