Heidrun Thunberg ny redovisningsassistent på Swedwatch


Heidrun Thunberg kommer ansvara för bland annat bokföring och personalfrågor. Heidrun Thunberg är utbildad i Tyskland och har arbetat där i flera år, bland annat hos en ekonomisk förening som ordnade internationella och nationella konferenser om mänskliga rättigheter, demokrati och världshistoria. Hon har lång erfarenhet från ekonomiområdet inom den privata sektorn både i Tyskland och Sverige och kommer närmast från en anställning som ekonomiassistent hos Europa Press.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.