Globalkalendern: Vi hjälper dig få koll på vad som händer i världen


Nu startar vi Globalkalendern som hjälper dig att få koll på vad som händer på lite längre sikt.

Från och med idag byter vår återkommande artikel Globala veckan skepnad. I Globalkalendern listar vi löpande seminarier, möten och internationella dagar framåt i tiden – inte bara för den vecka som börjarnu. På det sättet vill vi ge dig en bättre överblick över saker som händer också på längre sikt. Fortsätt gärna att tipsa oss om sådant du tycker borde stå med i Globalkalendern. Du mailar oss på info@globalbar.se

Klicka här för att gå till Globalkalendern

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.