Caroline Edelstam ny generalsekreterare för Ingenjörer utan gränser


Caroline Edelstam kommer senast från Andréasson Public Relations där hon haft rollen som senior PR & kommunikationskonsult. Caroline har tidigare erfarenhet från näringslivet och har även arbetat med mänskliga rättigheter och internationella frågor som generalsekreterare för Amref-Flying Doctors Sverige, som insamlingsansvarig på Ersta Diakoni samt är medgrundare av och ordförande för Edelstam Foundation.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.