Carl Skau ny biträdande exekutivdirektör och operativ chef för WFP


Carl Skau har tidigare varit chef på avdelningen för multilaterala frågor på UD och representerat Sverige i FN:s säkerhetsråd 2017-2018. Han har mer än 20 års erfarenhet av internationella frågor, varav mer än tio år i ledande befattningar.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.