Tanja Kristensen ny regional programchef för Läkarmissionen


Tanja Kristensen är ny regional programchef för Läkarmissionen i Latinamerika. Hon ska fokusera på bland annat utbildning och medborgerliga rättigheter i Guatemala, Honduras, Brasilien och Paraguay. Tanja har arbetat globalt med inkluderande utbildning, barnrätt, mental hälsa, traumarehabilitering samt unga, fred och säkerhetsagendan.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.