Martin Åberg ny ambassadör i Ukraina


Martin Åberg är idag chef för Europakorrespondentenheten på UD och har rollen som europakorrespondent. Han har tidigare varit ambassadör i Minsk och även tjänstgjort bland annat vid ambassaderna i Riga, Kinshasa, Helsingfors och Moskva. Martin Åberg tillträder sin nya befattning i augusti.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.