Karin Olofsdotter ny ambassadör i Ryssland 


Karin Olofsdotter är idag ambassadör i Washington. Hon har tidigare varit utrikesråd för handelsfrågor, chef för UD:s enhet för främjande och hållbart företagande, ambassadör i Budapest och enhetschef för UD:s ministerkansli. Hon har tjänstgjort vid ambassaderna i Washington och Moskva, vid Natodelegationen samt vid EU-representationen i Bryssel. Karin Olofsdotter tillträder sin nya befattning i augusti.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.