Helena Swenzén ny rättschef på UD


Hon kommer arbeta med förvaltningsärenden, författningsfrågor och granskningar. Helena Swenzén tjänstgör i dag som expeditions- och rättschef på Kulturdepartementet. Dessförinnan var hon tillförordnad rättschef på Justitiedepartementet, där hon även har varit enhetschef. Hon är utbildad domare.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.