Daniel Johansson Århem ny chef på UD


Daniel Johansson Århem har utsetts till chef för reformstödsgruppen på UD:s enhet för Östeuropa och Centralasien (UD-EC). Gruppen ansvarar för styrning av det samlade svenska stödet till Östeuroparegionen. Han har funnits på UD-EC sedan början av 2022, och tidigare bland annat varit chef för Västafrikagruppen på UD:s Afrikaenhet samt andreman på ambassaderna i Jakarta och Kampala.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.