Nytt nummer av Development Sweden ute


Development Sweden

Det andra numret av Global Bar Magazines engelskspråkiga nyhetsbrev Development Sweden har nu nått prenumeranterna. 

– Det fortsätter att strömma in prenumeranter och vi har fått ytterligare några som redan skrivit upp sig på en helårsprenumeration, berättar Global Bar Magazines chefredaktör David Isaksson.

De första tre numren av Development Sweden är gratis för alla. Därefter kommer nyhetsbrevets huvudartiklar enbart att kunna läsas av prenumeranter.

Nyhetsbrevet kommer att ges ut var 14:e dag och målgruppen är personer som arbetar professionellt med utvecklingsfrågor. Priset blir 200 Euro per år eller 20 Euro per månad. I redaktionen för Development Sweden ingår, förutom medarbetare på Global Bar Magazine, även Monika Gutestam Hustus som under många år arbetat för bland annat Rädda Barnen-rörelsen i Washington och som har stor kunskap om hur internationella organisationer fungerar.

Klicka här för att ta en provprenumeration. De första tre numren är gratis och därefter kan du när som helst avbryta din prenumeration.

Redaktionen

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.