Maria Wåhlin ny regionchef för Läkarmissionens arbete i Latinamerika


Maria har lång och bred erfarenhet av svenskt utvecklingssamarbete och regionalt utvecklingsarbete inom FN. Hon har tidigare arbetat för UNICEF Panama Country Office, UNICEF Regional Office för Latinamerika och UNICEF Guatemala. Marias expertis ligger framför allt i fredsbyggande och normativ dialog. Hon kommer senast från rollen som tematisk rådgivare för konfliktkänslighets- och fredsfrågor på PMU. Maria har publicerat en nyutgiven bok om religiösa aktörers roll fredsbyggande arbete, Church and Peace.

”Latinamerika som kontinent står inför stora sociala, ekonomiska och miljömässiga utmaningar och civilsamhället har en nyckelroll i att driva på demokratiutveckling och stärkande av mänskliga rättigheter. Jag ser fram emot att, tillsammans med Läkarmissionens lokala och regionala partners hitta nya synergier och innovativa samarbeten.”

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.