Maria Wåhlin ny regionchef för Läkarmissionens arbete i Latinamerika


Maria har lång och bred erfarenhet av svenskt utvecklingssamarbete och regionalt utvecklingsarbete inom FN. Hon har tidigare arbetat för UNICEF Panama Country Office, UNICEF Regional Office för Latinamerika och UNICEF Guatemala. Marias expertis ligger framför allt i fredsbyggande och normativ dialog. Hon kommer senast från rollen som tematisk rådgivare för konfliktkänslighets- och fredsfrågor på PMU. Maria har publicerat en nyutgiven bok om religiösa aktörers roll fredsbyggande arbete, Church and Peace.

”Latinamerika som kontinent står inför stora sociala, ekonomiska och miljömässiga utmaningar och civilsamhället har en nyckelroll i att driva på demokratiutveckling och stärkande av mänskliga rättigheter. Jag ser fram emot att, tillsammans med Läkarmissionens lokala och regionala partners hitta nya synergier och innovativa samarbeten.”

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.