18/10 Global Bar-samtal. Hör Martin Gelin om sin nya bok


  • Plats: Stora Nygatan 7 – den nya samtalsscenen på samma adress. Läs mer här
  • När: 18/10. Samtal 18-19.00.
  • Pris inklusive dryck: 40 kr för prenumeranter (80 kr för övriga). Boka din biljett här.

Välkomna till ett boksamtal med journalisten och författaren Martin Gelin om den nya boken Den vita stormen – Rasismens historia och USA:s fall. Samtalet leds av Petter Bolme, skribent och redaktör på Global Bar Magazine.

Den vita stormen berättar Martin Gelin historien om ett land som står i en existentiell konflikt med sig självt. Det som står på spel är inget mindre än demokratins överlevnad i världens rikaste supermakt.

Biljettpris: 80 kr.
Global Bar medlem: 40 kr.
I biljettpriset ingår dryck.

Boka din biljett här

Martin Gelin har skrivit flera prisbelönta böcker om USA. Han är korrespondent för Dagens Nyheter och har ägnat två decennier åt att resa i USA och skriva om hur rasismen präglar landets politik. I den här boken berättar han historien om ett land som står i en existentiell konflikt med sig självt. Det som står på spel är inget mindre än demokratins överlevnad i världens rikaste supermakt.

Samtalet genomförs av Stora Nygatan 7 i samarbete med Global Bar Magazine.

Samtalsledare: Petter Bolme.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.