Martin Ängeby slutar som chef för SILC


Martin Ängeby. Foto: Silc

Efter tretton år slutar Martin Ängeby som generalsekreterare för SILC. Per Olsson har utsetts till tillförordnad chef.

Den liberala biståndsorganisationen SILC svarar för det liberala partiets partinära biståndsprogram. Organisationen bedriver också en omfattande bokutgivning under SILC förlag.

Martin Ängeby tillträder senare i höst jobbet som Senior Resident Director för den amerikanska biståndsorganisationen NDI:s kontor i Moldavien. På den egna Facebook-sidan skriver han: 

Jag ser fram emot att arbeta i en helt ny organisation med annorlunda traditioner, och att arbeta med ett enda land på djupet. Moldavien har valt en kurs mot demokrati och europeiska värderingar, och det känns både viktigt och spännande att stödja den färden.

Per Olsson har utsetts till tillförordnad chef för SILC tills dess att styrelsen har utsett en ny generalsekreterare.

Redaktionen

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.