Martin Ängeby slutar som chef för SILC


Martin Ängeby. Foto: Silc

Efter tretton år slutar Martin Ängeby som generalsekreterare för SILC. Per Olsson har utsetts till tillförordnad chef.

Den liberala biståndsorganisationen SILC svarar för det liberala partiets partinära biståndsprogram. Organisationen bedriver också en omfattande bokutgivning under SILC förlag.

Martin Ängeby tillträder senare i höst jobbet som Senior Resident Director för den amerikanska biståndsorganisationen NDI:s kontor i Moldavien. På den egna Facebook-sidan skriver han: 

Jag ser fram emot att arbeta i en helt ny organisation med annorlunda traditioner, och att arbeta med ett enda land på djupet. Moldavien har valt en kurs mot demokrati och europeiska värderingar, och det känns både viktigt och spännande att stödja den färden.

Per Olsson har utsetts till tillförordnad chef för SILC tills dess att styrelsen har utsett en ny generalsekreterare.

Redaktionen

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.