Milward Mwamvani är ny enhetschef för humanitära frågor och Triple Nexus på Läkarmissionen


Milward Mwamwani.

Läkarmissionen har rekryterat Milward Mwamvani som ny enhetschef för humanitära frågor och Triple Nexus. Han leder i sin tjänst en nyetablerad global enhet för Triple Nexus programmering, metodutveckling och humanitära frågor. 

Milward har lång erfarenhet av den humanitära sektorn och utvecklingssamarbete. Han har lett humanitära insatser i ledande positioner i några av världens allra svåraste konfliktländer, inkluderat Chad, Somalia och Sudan. Vidare har Milward en akademisk tvärvetenskaplig examen i interkulturella globala studier. Han kommer närmast från en tjänst som humanitär global samordnare vid Läkarmissionens globala kontor i Stockholm. 

– In order to build community resilience and sustainability in our work we must engage more broadly across our ‘silos’ while still protecting and respecting our core humanitarian principles. As such, working with our countries of operation and our partners in enhancing this is an exciting venture for me, säger Milward Mwamvani, ny enhetschef för humanitära frågor och Triple Nexus på Läkarmissionen. 

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.