Det här händer under World Water Week


Stockholms internationella vatteninstitut har varit värd för den årliga världsvattenveckan sedan 1991. Det är den ledande årliga konferensen om vattenfrågor och involverar en mängd olika partner, däribland Meta, stiftelsen för forskning om livsmedel och jordbruk och det slovenska utrikesdepartementet. Här kan du läsa mer om vad som händer.

Mellan den 23 augusti och 1 september ordnas ett stort antal evenemang på nätet och på plats på Norra Latin under Världsvattenveckan. Deltagarna kan delta i hundratals sessioner som anordnas av en rad olika experter inom alla aspekter av vattenförvaltning. Talare med vetenskaplig, politisk och utvecklingsmässig bakgrund ser till att det finns möten för många olika intressen. Med deltagare från mer än 130 länder är World Water Week det perfekta forumet för att nätverka med dem som arbetar inom områden med anknytning till vattenförvaltning. Både det prestigefyllda Stockholm Water Prize och Stockholm Junior Water Prize delas ut under Världsvattenveckan.

Några höjdpunkter:

Dagligen 16:30 -16:45: “Wrap-up of the day

30 augusti: 09:00 -10:30: “What is the value of water cooperation”.

30 augusti 11-12.30. A Rising Tide: Shared Vision for Women In Water Diplomacy

31 augusti: 09:00 – 10:30: “Stockholm Water Prize Seminar and Laureate Recognition”.

1 september: 11:00 – 12:30: “Young Water Professionals Debate: The Value of Water”.

Läs mer här

Redaktionen

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.