Ökad finansiering för klimatanpassning behövs


Översvämning Sydsudan, 2021
Rubkona, Sydsudan. Foto: Petter Bolme
Trots löften bidrar inte givarländerna med de resurser man utlovat för den klimatanpassningsfond som sattes upp i samband med COP26-mötet. Samtidigt har de rika länderna lovat att bidra med resurser för hjälpa länder att anpassa sig till klimatkrisen. Texten har uppdateras 8/4 med en intervju med biståndsminister Matilda Ernkrans. Vid samma tid som IPCC kom ...

Fortsätt läsa för endast 49 kr/mån!

Bli medlem – gå på Global Bar Talks och få tillgång till alla artiklar för endast 49 kr/mån:

• Exklusiva inbjudningar till evenemang och Global Bar-samtal.
• Full tillgång till alla artiklar, nyheter och analyser.
• Nyhetsbrev med de senaste rapporteringarna från världen direkt i din inkorg.

Köp prenumeration

Har du redan ett konto? Logga in här

Uppläsning av artikel

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.