Denis Semakula – ny landschef för Läkarmissionen i Sudan


I början av året tillträdde Denis Semakula tjänsten som landschef för Läkarmissionens arbete i Sudan. I Sudan bedriver Läkarmissionen ett omfattande Triple Nexus arbete med 105 anställda som är placerade vid landkontoret i Khartoum och fem tillhörande fältkontor.

“To spearhead LM International’s largest country programme in the midst of the current crisis facing Sudan comes with great responsibility. It is vital that we continue to support the most vulnerable. We are ready to move into areas where nobody else goes with our well tested community-based programming to build resilience and to secure WASH, Inclusive Education and Food Security for all Sudanese”. 

Denis är ugandier och har en högre akademisk examen inom företagsekonomi. Han är en erfaren humanitär chef. Han har under de senaste femton åren arbetat i ledande chefsroller i Sudan och Uganda med ekonomisk styrning, humanitär koordinering och givarsamordning. Han har tidigare arbetat för organisationen World Vision International i både Uganda och Sudan där han utvecklade nya system för intern kontroll och riskhantering i syfte att stärka humanitär koordinering gentemot institutionella givare som EU, FN och bilaterala givare.  

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.