Ami Hedenborg ny kommunikationsstrateg och pressansvarig på Swedwatch


Ami Hedenborg har börjat som kommunikationsstrateg och pressansvarig på Swedwatch. Hon kommer närmast från Amnesty Sverige där hon var pressansvarig och talesperson under sex år. Innan dess var hon verksam som frilansjournalist i närmare 20 år via sitt eget bolag. Bland tidigare uppdragsgivare finns bland andra Sveriges Radio, TV4, Strix och UR.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.