Ami Hedenborg ny kommunikationsstrateg och pressansvarig på Swedwatch


Ami Hedenborg har börjat som kommunikationsstrateg och pressansvarig på Swedwatch. Hon kommer närmast från Amnesty Sverige där hon var pressansvarig och talesperson under sex år. Innan dess var hon verksam som frilansjournalist i närmare 20 år via sitt eget bolag. Bland tidigare uppdragsgivare finns bland andra Sveriges Radio, TV4, Strix och UR.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.