Hayaat Ibrahim ny ledamot i WaterAid Sveriges styrelse


I styrelsen vill hon verka för ökad kunskap om hur vattenfrågan är sammankopplad med de övriga 16 målen i Agenda 2030. Hayaat är jurist och ekonom. Hon har av Aktuell Hållbarhet listats som en av Sveriges hållbarhetsmäktigaste och har utsetts som en svensk supertalang av Veckans Affärer. Hayaat har sedan 2020 varit utsedd till tillförordnad generalsekreterare vid Institutet Mot Mutor. Innan det arbetade hon med antikorruption, företagande och mänskliga rättigheter på Advokatbyrån Vinge. Hayaat har tidigare jobbat för Somaliland Human Rights Commission och suttit i styrelsen för Global Compact Network Sweden.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.