Lev hållbart – och må bra på samma gång!


Den 2/6 16.00 är vi medarrangör till ett onlineföredag om hur välmående och ekologisk hållbarhet går hand i hand.

Att må bra och leva hållbart behöver inte stå i motsättning till varandra, tvärtom så visar forskning att välmående och ekologisk hållbarhet snarare går hand i hand. Och att stärka saker som bidrar till ett välmående och ett liv i balans blir än mer viktigt under en pandemi – som nu.

Därför är vi glada över att vara medarrangörer till ett online-föredrag med Shveta Shourie som CRS Sweden organiserar den 2/6 16.00 svensk tid. Läs mer och anmäl dig på länken här.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.