Dona Hariri invald i styrelsen för Plan International


Dona Hariri är jurist, moderator och författare samt styrelseledamot på Clowner Utan Gränser och ordförande för Ung Cancer. Dona har tidigare varit programledare på SVT och Sveriges Radio. Hon har två Master of Laws, en från Uppsala universitet och en från Örebro universitet.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.