”Gärna konsul i las Palmas. Men helst vill jag vara med i solstollarna.”


Generaldirektören och för detta punkaren Dan Eliasson har återigen försökt krossa det patriarkala systemet inifrån. ”Jag tror jag lyckats.” säger han nöjt till vår utsände reporter. ”Jag har en ny singel på g också!” avslöjar han. ”Efter 40 år – Bad Boo bands nya hit: Kn…a i las Palmas.”

Dan har många strängar på sin lyra: jurist, polis, emigrant, hemlig försäkringsagent, musiker och allting annat.

Att tvingas gå tar han lätt på. ”Äsch, det finns alltid nåt nytt statligt verk att sabba.” När vi ska gå vinkar Dan vinkar glatt från sin solstol och ber oss hälsa: ”Gärna konsul i las Palmas. Men helst vill jag vara med i solstollarna.”

Global Satir med Jonas Tapper

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.