”Gärna konsul i las Palmas. Men helst vill jag vara med i solstollarna.”


Generaldirektören och för detta punkaren Dan Eliasson har återigen försökt krossa det patriarkala systemet inifrån. ”Jag tror jag lyckats.” säger han nöjt till vår utsände reporter. ”Jag har en ny singel på g också!” avslöjar han. ”Efter 40 år – Bad Boo bands nya hit: Kn…a i las Palmas.”

Dan har många strängar på sin lyra: jurist, polis, emigrant, hemlig försäkringsagent, musiker och allting annat.

Att tvingas gå tar han lätt på. ”Äsch, det finns alltid nåt nytt statligt verk att sabba.” När vi ska gå vinkar Dan vinkar glatt från sin solstol och ber oss hälsa: ”Gärna konsul i las Palmas. Men helst vill jag vara med i solstollarna.”

Global Satir med Jonas Tapper

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.