Global Podd 42. Mångfaldsåret – blev det någon skillnad?


Mångfald. Illustration: Shutterstock

Under året har vi granskat mångfalden inom biståndet. Flera chefer har tvingats avgå och på bland annat Sveriges Radio har debattens vågor gått höga. Men har det hänt något i praktiken? Vem är det som bromsar – och hur ser diskussionen ut kring förortens farligheter?

I avsnitt 42 av Global Podd pratar vi mångfald, Black Lives matter, identitet och den aningslösa medelklassen med:

Dessutom: Vilka förväntningar finns det på Peter Eriksson efterträdare?

Programledare: Ylva Bergman och David Isaksson.

Lyssna via Podcaster här

Läs ett utdrag ur America Vera-Zavalas bok här

Läs en debattartikel av Anna Tibblin här.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.