Global Podd 39. Thailands unga möter militären


"Min kropp, mitt val". Från en av många protester i Thailand.

I Thailand möter vanliga högstadielever tungt beväpnad polis, där leds kampen för demokrati av unga kvinnor som trotsar fördomar och vattenkanoner. Ändå hör vi nästan ingenting. Vill vi inte veta av verkligheten bortom turistortens drinkar? Nöjer sig svenska journalister med att skriva resereportage för att finansiera den egna semestern? 

Global Podd 39 handlar om kampen för demokrati i ett av våra favoritesmål.

Du hör:

  • Kim Wadström, svensk journalist, delvis bosatt i Thailand.
  • En ung thailländsk demokratiaktivist som av säkerhetsskäl behöver vara anonym.

Programledare: Ylva Bergman och David Isaksson.

Läs också. Demokratirörelsen skriver: Vi ger aldrig upp!

Unga kvinnor leder protesterna

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.