Global Podd 25/2020: Mali Blues – folkligt uppror eller statskupp?


Mer än bara en chablon? Touareg i Timbuktu,Mali. Foto: Shutterstock

Mali – ett land långt borta. Öken, musik och fattiga människor. Men också svenska soldater. Och så – en kupp! Vad händer nu, bryr sig någon – och varför stödjer vi folkliga protester i Belarus medan vi i Mali väljer att skydda en korrupt president?

Dessutom: Vi fortsätter prata mångfald inom det svenska civilsamhället. Kommer det äntligen att hända något nu?

Medverkande: 

  • Charlotte Rydh, generalsekreterare Giva Sverige.
  • Sten Hagberg, professor i kulturantropologi vid Uppsala universitet.

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

Du kan också höra avsnittet på Spotify.

Hör Dara Js samling av Salif Keitas klassiska låt

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.